Verkeerd artikel ontvangen en klachten

 Voor klachten kunt u contact opnemen met ons. Dit kan op meerdere manieren;

 

Via het contactformulier: Vul het contactformulier in. U kunt hier aangeven dat het een klacht betreft.

 

Zodra we uw bericht hebben ontvangen, sturen we u een ontvangstbevestiging per e-mail. Een definitief antwoord ontvangt u binnen zeven kalenderdagen na de ontvangstbevestiging.

 

Via e-mail: Stuur een e-mail bericht naar info@veldhoven-interieur.nl. Vermeld hierin duidelijk uw naam, adres, e-mailadres, ordernummer en de reden van de klacht.

 

Zodra we uw e-mail hebben ontvangen, sturen we u een ontvangstbevestiging per e-mail. Een definitief antwoord ontvangt u binnen zeven kalenderdagen na de ontvangstbevestiging.

 

Via brief: Stuur een brief naar onderstaand adres en vermeld hierin duidelijk uw naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, ordernummer en de reden van de klacht.

 

Zodra we uw brief hebben ontvangen, sturen we u een ontvangstbevestiging per e-mail. Een definitief antwoord ontvangt u binnen zeven kalenderdagen na de ontvangstbevestiging.

 

Via telefoon: U kunt van dinsdag t/m zaterdag tussen 10.00 uur en 17.00 bellen naar 0345-571398

 

Wij zullen proberen uw klacht direct op te lossen en anders sturen wij u binnen zeven kalenderdagen een definitief antwoord terug.

Verkeerd artikel ontvangen

 

Controleer altijd of het artikel dat u ontvangt hetzelfde is dat u besteld heeft. Mocht u per ongeluk een ander artikel hebben ontvangen, laat u ons dat zo snel mogelijk weten. U kunt binnen de termijn van 2 maanden, na ontdekking van het gebrek, de artikelen kosteloos retour sturen. Om te achterhalen waarom u een ander artikel heeft ontvangen, verzoeken wij u op de achterkant van de factuur aan te geven wat de reden van retour is en wat het verschil is tussen de twee artikelen. Vermeld hierbij de beide namen van de artikelen en stuur het artikel naar:

 

Veldhoven Interieur: retouren

 ’t Hooghuis 8-9

 4191 AE Geldermalsen

 

Wanneer wij uw retourzending hebben ontvangen sturen wij u een e-mail met een ontvangstbevestiging. U krijgt de verzendkosten van de terugzending van het verkeerd geleverde artikel uiterlijk binnen 14 dagen teruggestort op uw rekening.

 

Vervangend exemplaar

Wanneer u een artikel heeft geretourneerd, ontvangt u niet automatisch een vervangend exemplaar. Wanneer wij uw retourzending in goede orde hebben ontvangen en verwerkt hebben, vervalt de betalingsverplichting voor het artikel of wordt het betaalde bedrag zo spoedig mogelijk teruggestort op uw rekening. Plaats vervolgens weer een bestelling als u een nieuw exemplaar wilt.

Interieurstylist Mariska van Veldhoven - 2 kwaliteiten onder 1 dak!

In onze steeds vernieuwende woonwinkel aan 't Hooghuis in Geldermalsen vindt u de optimale expertise op het gebied van interieuradvies, woonstoffering en technisch advies onder één dak. Voor de beste prijs krijgt u bij ons ook de beste service én de meeste inspiratie om uw huis juist die gezelligheid en warmte te geven waar u naar op zoek bent. Wim Engel is vanaf 1 Januari 2019 onze vaste, vakbekwame en betrouwbare partner voor de (vloer)stoffering en de technische adviezen bij uw aankoop. Bijvoorbeeld inmeten, montage, controle of de ondergrond geschikt is voor een vloer, vocht meten en nog talloze andere technische zaken. Een afspraak hiervoor kan ook in de avonduren of op zaterdag. Sinds 1938 zijn wij als woonwinkel gevestigd in Geldermalsen en zijn wij uitgegroeid tot een begrip in de regio. De expertise van Mariska van vorm moet kloppen, het gebruiksgemak optimaal en kleuren passend bij het interieur. Daarnaast staan wij voor u klaar om uw persoonlijke woonwensen te bespreken en deze samen te voegen tot een samenspel van vormgeving, kleur en materiaalgebruik.

Neem contact met ons op

Telefoon
0345571398
E-mail
info@interieurstylistveldhoven.nl