Over ons

 

Veldhoven interieur, maakt van u huis een thuis!

Sinds 1938 zijn wij als woonwinkel gevestigd in Geldermalsen. In de loop van de jaren zijn wij uitgegroeid tot een begrip in Geldermalsen en omgeving, maar onze klanten komen tegenwoordig uit heel Nederland.

Waar wij vooral sterk in zijn is interieuradvies. Daarbij kijken we samen met de klant wat hun persoonlijke woonwensen zijn en voegen deze samen tot een mooi samenspel van vormgeving, kleur en materiaalgebruik. Daarbij is de indeling uiteraard ook heel belangrijk en vaak het uitgangspunt voor een complete inrichting.

Waar we daarbij ons in onderscheiden is dat we veelal samenwerken met  fabrikanten en daarvan het totaal aanbod voeren bijvoorbeeld onze Luxaflex Inspiration shop. We kunnen dan ook alles maar dan ook alles op maat kunnen leveren van vloeren, gordijnen, vloerkleden en binnenzonwering in alle kleuren, materiaalsoorten en maten. Alles wordt kostenloos ingemeten en kostenloos gemonteerd.
Kortom.... het is altijd de moeite om eens een kijkje te komen nemen in onze woonwinkel voor frisse inspiratie of bruikbare adviezen.

Interieurstylist Mariska van Veldhoven - 2 kwaliteiten onder 1 dak!

In onze steeds vernieuwende woonwinkel aan 't Hooghuis in Geldermalsen vindt u de optimale expertise op het gebied van interieuradvies, woonstoffering en technisch advies onder één dak. Voor de beste prijs krijgt u bij ons ook de beste service én de meeste inspiratie om uw huis juist die gezelligheid en warmte te geven waar u naar op zoek bent. Wim Engel is vanaf 1 Januari 2019 onze vaste, vakbekwame en betrouwbare partner voor de (vloer)stoffering en de technische adviezen bij uw aankoop. Bijvoorbeeld inmeten, montage, controle of de ondergrond geschikt is voor een vloer, vocht meten en nog talloze andere technische zaken. Een afspraak hiervoor kan ook in de avonduren of op zaterdag. Sinds 1938 zijn wij als woonwinkel gevestigd in Geldermalsen en zijn wij uitgegroeid tot een begrip in de regio. De expertise van Mariska van vorm moet kloppen, het gebruiksgemak optimaal en kleuren passend bij het interieur. Daarnaast staan wij voor u klaar om uw persoonlijke woonwensen te bespreken en deze samen te voegen tot een samenspel van vormgeving, kleur en materiaalgebruik.

Neem contact met ons op

Telefoon
0345571398
E-mail
info@interieurstylistveldhoven.nl