Kerstboom op canvas

Over ons

 

Veldhoven interieur, maakt van u huis een thuis!

Sinds 1938 zijn wij als woonwinkel gevestigd in Geldermalsen. In de loop van de jaren zijn wij uitgegroeid tot een begrip in Geldermalsen en omgeving, maar onze klanten komen tegenwoordig uit heel Nederland.

Waar wij vooral sterk in zijn is interieuradvies. Daarbij kijken we samen met de klant wat hun persoonlijke woonwensen zijn en voegen deze samen tot een mooi samenspel van vormgeving, kleur en materiaalgebruik. Daarbij is de indeling uiteraard ook heel belangrijk en vaak het uitgangspunt voor een complete inrichting.

Waar we daarbij ons in onderscheiden is dat we veelal samenwerken met  fabrikanten en daarvan het totaal aanbod voeren bijvoorbeeld onze Luxaflex Inspiration shop. We kunnen dan ook alles maar dan ook alles op maat kunnen leveren van vloeren, gordijnen, vloerkleden en binnenzonwering in alle kleuren, materiaalsoorten en maten. Alles wordt kostenloos ingemeten en kostenloos gemonteerd.
Kortom.... het is altijd de moeite om eens een kijkje te komen nemen in onze woonwinkel voor frisse inspiratie of bruikbare adviezen.