Kerstboom op canvas

Verzenden

Bezorging van een bestelling

•Hoe wordt mijn bestelling bezorgd?

Bestellingen die door de brievenbus passen, worden van dinsdag tot en met zaterdag bezorgd door Postnl. Pakketten waar de bezorger voor moet aanbellen, worden bezorgd door PostNL paketten van maandag tot en met zaterdag.

•Wat gebeurt er als ik niet thuis ben bij het afleveren van mijn pakket?

Wanneer de bezorger uw pakket niet af kan leveren, dan wordt deze bij één van de buren afgeleverd. In dat geval laat de bezorger een afleverbericht achter waarop staat waar het pakket is bezorgd. Wanneer de bezorger het pakket ook niet bij de buren kan afleveren, krijgt u ook een afleverbericht. Hierop staat een webadres van PostNL Pakketten waar u een nieuwe bezorgafspraak kunt maken. Als u geen contact opneemt, wordt een dag later automatisch een nieuwe poging gedaan om uw pakket af te leveren. Wanneer de aflevering na 2 á 3 pogingen niet heeft plaatsgevonden, wordthet pakket afgeleverd bij het dichtstbijzijnde postkantoor. Hier zal uw pakket nog 1 week blijven liggen opdat u het zelf kunt afhalen. Wanneer u tegen deze tijd het pakket nog niet heeft afgehaald zal het pakket retour gezonden worden naar Veldhoven Interieur.

•Wordt mijn bestelling in één keer bezorgd, ook als ik meerdere artikelen in mijn bestelling heb?

Wanneer u meerdere artikelen in één keer bestelt, doen wij ons best om alle artikelen ook in één keer bij u te laten bezorgen. Mocht er een andere levertijd zijn op 1 van de bestelde artikelen zijn, zullen wij persoonlijk contact met u opnemen en gezamenlijk afspraken over verzending maken.

•Wat gebeurt er als mijn bestelling niet door de brievenbus past?

Als een bestelling niet door de brievenbus past, wordt deze als pakket verzonden. In dat geval krijgt u in een notificatie e-mail waarin een Track & Trace code van uw bestelling is verwerkt. Met deze code kunt u op de site van PostNL paketten het verzendtraject van uw pakket volgen.

•Kan ik een bestelling laten bezorgen op een postbusadres?

PostNL levert op een postbusadres geen pakketten af die zwaarder zijn dan 12 kilo. Wij raden u daarom aan om bij een grote bestelling geen postbusadres te gebruiken maar een regulier adres.

•Kan ik een datum kiezen voor de bezorging van mijn artikel?

Er kan helaas geen specifieke bezorgdatum gekozen worden.

•Wat is een Track & Trace code?

Als een zending vanwege het formaat niet door de brievenbus past of een hoge waarde vertegenwoordigt, wordt het als pakketpost verzonden. In dat geval krijgt u, wanneer uw bestelling verzonden wordt een e-mail met daarin uw Track & Trace code. Als u dit nummer invult op de site van PostNL paketten, dan kunt u zien waar uw pakket zich bevindt in het bezorgtraject.

•Ik vind mijn bestelling niet na het zoeken op Track & Trace code

Het kan voorkomen dat u, na het bekijken van de Track & Trace code, de volgende melding krijgt: ‘Er zijn geen zendingen aangetroffen voor deze combinatie’ (dit is de combinatie van de code en de postcode waar de bestelling afgeleverd moet worden). Deze melding kan veroorzaakt worden doordat PostNL de Track & Trace code nog niet heeft verwerkt. U kunt de status van uw bestelling in dat geval de volgende werkdag opvragen.

Wanneer dezelfde melding 3 dagen na verzending nog steeds verschijnt en u heeft uw bestelling nog niet ontvangen, dan verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen met onze klantenservice.

 

Levertijden

Alle artikelen in onze winkel zijn uit voorraad leverbaar. Artikelen die direct leverbaar zijn uit onze voorraad, heeft u in Nederland de volgende dag in huis wanneer u op een werkdag bestelt voor 16.00 uur. Voor telefonisch bestelde artikelen die niet direct op voorraad zijn, gelden andere levertijden. Deze levertijden zullen wij u persoonlijk meedelen.

Als u bij uw bestelling zelf een andere bezorgdatum gekozen heeft worden de artikelen op de door u gekozen bezorgdatum afgeleverd.

Heeft u een vraag over een vertraagde bestelling? Kijk dan bij de veelgestelde vragen bij het onderwerp ‘Vertraging’.

Levertijden

Nederland

Thuisbezorging (PostNL / TNT / Post)

 

Vertraging

Als uw een e-mail heeft ontvangen waarin stond dat uw bestelling is verzonden, maar u deze nog niet heeft ontvangen, kunt u het beste nog een paar werkdagen wachten. In uitzonderlijke gevallen doet PostNL in plaats van 24 uur enkele dagen over de bezorging van een bestelling. Als u uw bestelling 3 werkdagen nadat hij is verzonden nog niet heeft ontvangen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Om u zo snel mogelijk van dienst te zijn, verzoeken wij u vriendelijk uw bestelnummer te vermelden in uw e-mail of bij de hand te houden als u ons belt.

 

Verzendkosten

•Wat zijn de verzendkosten?

Zover het mogelijk is, verzenden wij een bestelling met meerdere artikelen in 1 keer. U betaalt dan € 4,95 per bestelling. Dit is het maximale bedrag voor afleveradressen in Nederland, ongeacht het aantal artikelen of het aantal zendingen per bestelling.

 

Wanneer u de hele bestelling terugstuurt, ontvangt u de eventueel betaalde verzendkosten terug.